Buy Buy Mitsubishi: de afscheidscampagne van het merk

Eind juli besloot Mitsubishi Motors Corporation geen nieuwe modellen meer op de Europese markt te brengen. Vandaag lanceert Beherman een bijzondere afscheidscampagne.

Op 27 juli besliste Mitsubishi Motors Corporation om geen nieuwe modellen meer te ontwikkelen voor de Europese markt. Een handvol landen in Europa zal de Eclipse Cross facelift PHEV nog invoeren, maar in België zal deze wagen niet meer worden verdeeld.

Als gevolg hiervan en in aanloop naar de januarimaand, die onlosmakelijk verbonden is met hét automoment van het jaar, zal Beherman Motors op 1 december van start gaan met een bijzondere afscheidscampagne voor het merk, die midden december ook in het straatbeeld te zien is: Buy Buy Mitsubishi. Die gaat gepaard met mooie condities voor stockwagens.

‘We gaan weg maar verdwijnen doen we nooit’. Dat is de boodschap die het merk met de drie diamanten in zijn logo wil overbrengen. De gekende garantie van 5 jaar blijft te allen tijde bestaan en ook de wisselstukken en diensten worden voor minimum 10 jaar gewaarborgd. Bij de aanschaf van de wagen hoeft de klant zich dus absoluut geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van stukken en het aanbieden van diensten. Het netwerk blijft klaarstaan voor de klant.

En de toekomst van Beherman Motors ?

Sinds 2012 is Beherman Motors officieel invoerder van Mitsubishi in België en Groothertogdom Luxemburg. Naarmate de verkoopactiviteiten ingevolge de nieuwe situatie afnemen, zal ook het personeel geleidelijk worden afgebouwd. Er zal echter steeds een harde kern aan het werk blijven voor de opvolging van de naverkoopactiviteiten.

Beherman Motors behoudt verder de distributie van het lichte vrachtwagenmerk FUSO.

Ondertussen blijft Beherman Motors, zoals in het verleden, steeds openstaan voor nieuwe zakelijke opportuniteiten en uitkijken naar interessante uitdagingen.

Beherman Motors maakt deel uit van Beherman Group die ook Automotive Systems, de leverancier van full option ICT-systemen voor garage- en concessiehouders en Park Ragheno, het vastgoedbedrijf, in portefeuille heeft.

Het bericht Buy Buy Mitsubishi: de afscheidscampagne van het merk verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *