Danny Olemans is de nieuwe Leasing Manager van Nissan Belux

Het Corporate Sales team van Nissan Belux wordt versterkt door Danny Olemans die per 1 april 2021 benoemd is tot Leasing Manager.

Als Leasing Manager is Danny Olemans per 1 april verantwoordelijk voor de performantie van Nissan ten opzichte van de leasing maatschappijen in België en Luxemburg. Danny heeft gewerkt als Sales Director en Network Development bij Beherman Motors NV, dat het alliantiemerk Mitusbishi importeert. Hij heeft dus de nodige ervaring die in zijn nieuwe functie goed van pas komt.

David Herman, die als Corporate Sales Director verantwoordelijk is voor alle corporate sales activiteiten van Nissan in Belux, is verheugd met de aanwerving. “We hebben een mooie periode voor ons, met de nieuwe Nissan Qashqai in de zomer reeds in de showroom. Onze ambitie is groot en samen met het team heb ik er alle vertrouwen in dat we onze doelen zullen behalen”, aldus David Herman.

Danny Olemans voegt toe: “Ik kijk er naar uit om de lease performantie van Nissan naar een hoger niveau te tillen. In eerste instantie zullen we ons focussen op de introductie van de volledig nieuwe Nissan Qashqai. Ook zero-emissie mobiliteit met de Nissan LEAF blijft een speerpunt. In de nabije toekomst komt daar tevens de geheel nieuwe Nissan Ariya bij.”

Het bericht Danny Olemans is de nieuwe Leasing Manager van Nissan Belux verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *