Etienne Rondeau sluit zich aan bij Cargo Lifting

Hij verraste ons toen hij in 2018 tot LCV-manager van het jaar werd verkozen. Op de vraag voor welk ander merk bedrijfsvoertuigen hij zou willen werken, antwoordde Etienne Rondeau dat hij de voorkeur gaf aan een ombouwer boven een ander automerk.

En eigenlijk had hij Renault verlaten om zijn kans te wagen in de autologistiek (bij Gefco), maar na een jaar keerde hij terug naar de baan waar hij door gepassioneerd is.

Olivier Stankiewicz, CEO van Cargo Lifting, heeft aan Etienne Rondeau voorgesteld om vanaf 1 januari 2021 het verkoopteam te versterken.

Cargo Lifting is waarschijnlijk de meest vooraanstaande carrosseriebouwer in België, met een exponentiële groei sinds bijna 20 jaar.

Cargo Lifting is gevestigd in Villers-le-Bouillet in Wallonië en actief in heel België. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële carrosserieën zoals kasten en kippers, maar kan ook reageren op elke vraag naar specifieke aanpassingen. Om de dienstverlening aan de klanten te garanderen en de leider in zijn sector te blijven, was het dan ook vanzelfsprekend dat

Het bericht Etienne Rondeau sluit zich aan bij Cargo Lifting verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *