Franse Hiflow begint met thuisleveringen in België

Hiflow, een Frans platform voor de thuislevering van voertuigen, stelt vandaag de Belg Michaël Thys aan als zaakvoerder van zijn Belgische filiaal. De eerste vestiging buiten Frankrijk wil vanaf januari uitbreiden en zijn pool van chauffeurs verdubbelen in 2021.

Hiflow garandeert de levering van een nieuw of tweedehandsvoertuig binnen 48 uur en dit over het hele grondgebied. Het werkt daarvoor samen met zelfstandige, professionele chauffeurs. Het bedrijf laat merken toe om leveringen te standaardiseren en betrouwbaarder te maken. In Hiflow kunnen ze de levering van voertuigen personaliseren: klanten maken in het platform een afspraak voor de ontvanger van het voertuig, duiden aan of de auto gewassen moet zijn of laten een voertuig verplaatsen voor de effectieve inverkeerstelling.

Toegankelijk voor partners en klanten

Het digitale platform is toegankelijk voor partners en klanten. Hiflow selecteert en traint de beroepschauffeurs die ze inschakelt. Transporteurs moeten voor elk transport een bestek indienen via de app en krijgen vervolgens de opdracht toegewezen tegen de afgesproken prijs. In België werkt de scale-up onder meer voor Cardoen, Mercedes-Benz Retail, PSA, Renault Retail Group en enkele grote leasingbedrijven.

Tegen 2022 duizend leveringen per maand

Hiflow speelt in op belangrijke trends in de autosector”, legt de nieuwe Country Manager Michaël Thys uit. “Met de opkomst van online winkelen en de verwachtingen van klanten met betrekking tot de levering van hun wagen – zeker in de huidige context, heeft Hiflow alle troeven in handen om in ons land door te breken. België is een belangrijke markt voor ons, met name door zijn talrijke bedrijfswagens. We zijn van plan om tegen 2022 1.000 leveringen per maand te realiseren met een pool van 500 chauffeurs.

Voormalig professioneel handbalspeler Michaël Thys (36) werkte voorheen 14 jaar bij de Menarini Group in Gent, als Account Manager en vervolgens District Sales Manager.

Het bericht Franse Hiflow begint met thuisleveringen in België verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *