MG breidt de fabrieksgarantie uit tot 7 jaar

MG wijzigt de garantievoorwaarden voor nieuwe en bestaande klanten op het Europese vasteland. Vanaf 1 januari 2021 krijgen de volledig elektrische MG ZS EV, de nieuwe MG EHS Plug-in Hybrid en toekomstige modellen van het vernieuwde automerk standaard 7 jaar / 150.000 km fabrieksgarantie. Hiermee wordt de huidige garantieperiode met twee jaar verlengd.

Met de nieuwe voorwaarden biedt MG een van de beste garantievoorwaarden van alle volumemerken op de Europese markt. Hiermee geeft het merk opnieuw een signaal van vertrouwen in de kwaliteit en de hoogwaardige technologie van de (semi-)elektrische modellen.

Van 5 naar 7 jaar garantie

De uitgebreide fabrieksgarantie van 7 jaar / 150.000 km geldt voor het gehele voertuig, inclusief de elektrische aandrijfcomponenten, zoals de lithium-ion accu en de elektromotor. De anti-corrosie garantie van de MG ZS EV en MG EHS Plug-in Hybrid is ook 7 jaar en zonder kilometerbeperking.

Klanten van een nieuwe MG profiteren ook van gratis pechverhelping voor het eerste jaar na de registratie. Als de auto echter bij een officiële MG Dealer wordt onderhouden, wordt de pechverhelping telkens gratis met een jaar verlengd voor maximaal zeven opeenvolgende jaren -. De garantie is uiteraard overdraagbaar aan de volgende eigenaar.

Gratis upgrade voor bestaande MG-klanten

Dat is nog niet alles: voor klanten die in 2019 en 2020 een nieuwe MG hebben gekocht, wordt de fabrieksgarantie gratis opgewaardeerd naar de nieuwe voorwaarden. Bovendien behouden zij de fabrieksgarantie van 8 jaar / 150.000 km die momenteel geldt voor de lithium-ion batterij.

Het bericht MG breidt de fabrieksgarantie uit tot 7 jaar verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *