Michaël Xhonneux vervangt Thomas Desmarets bij Porsche

Michaël Xhonneux, die sinds 2016 actief was op de verkoop- en marketingafdeling van Europcar, verlaat het verhuurbedrijf om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Porsche.

Hij is nu gedelegeerd bestuurder van Porsche Centre Liège, waar hij Thomas Desmarets vervangt, die deze functie sinds 2013 bekleedde.

Thomas Desmarets begon in 2000 bij D’Ieteren . Nu verlaat hij de automobielsector. “Ik ga me aansluiten bij de aandeelhouders van AfinIT, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de permanente rekrutering en plaatsing van consultants in de IT-wereld”, legt hij uit.

Thomas Desmarets: “Deze 20 jaar in D’Ieteren waren een prachtige periode. Ik ben bij de evenementenafdeling begonnen om de evenementen van Audi te verzorgen. In 2005 werd ik gevraagd om samen met een collega te werken aan de viering van het 200-jarig bestaan van D’Ieteren.”

Vervolgens wordt Thomas Desmarets gepromoveerd tot Events Manager voor de hele D’Ieteren Groep. “Na enkele jaren, toen ik 27 of 28 jaar oud was en een diploma in marketing had, stelde D’Ieteren me voor een Master in Management aan de Solvay Business School te volgen, zodat ik binnen het bedrijf vooruitgang kon boeken. Ik heb deze kans uiteraard aangegrepen, waardoor ik van 2008 tot 2012 de marketingverantwoordelijkheid bij Porsche heb kunnen overnemen. Porsche, mijn kinderdroom…” Sinds 2013 stond Thomas Desmarets aan het hoofd van Porsche Centre Liège.

Michaël Xhonneux begon zijn carrière in de automobielsector bij D’Ieteren Lease in 2000. Vervolgens nam hij in 2010 het management van AutoContact Belgium over en in 2012 dat van Dekra Belgium.

Terwijl hij zijn laatste uren doorbracht in het Porsche Centre Liège en de fakkel doorgaf aan Michaël Xhonneux, legt Thomas Desmarets uit: “De overgang gaat heel goed. Michaël Xhonneux en ikzelf zijn perfect op elkaar afgestemd”.

Het bericht Michaël Xhonneux vervangt Thomas Desmarets bij Porsche verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *