Poppy rondt de kaap van 500 wagens en kiest voor CNG

Poppy CNG SEAT Ibiza

Poppy, een 100% Belgische start-up, heeft een belangrijke nieuwe stap gezet door zijn wagenpark uit te breiden tot 500 auto’s. Tegelijk vernieuwt het zijn volledige vloot. Het eerste model, de Seat Ibiza CNG, mag men vanaf het begin van dit jaar verwachten in de straten van Brussel en Antwerpen.

Om de mensen te overtuigen om (nog) meer richting gedeelde mobiliteit te denken is de beschikbaarheid van voertuigen cruciaal. Poppy beseft dit terdege en om aan die verwachting te voldoen heeft de start-up beslist om zijn wagenpark uit te breiden tot 500 voertuigen, verspreid over Antwerpen en Brussel. Het volledige wagenpark zal trouwens worden vernieuwd met 4 nieuwe, milieuvriendelijke wagens. De Seat Ibiza CNG wordt als  eerste in gebruik genomen, vanaf februari 2020, en de 3 andere modellen volgen zeer binnenkort.

Ook de elektrische steps blijven niet achterwege in 2020: nog voor de zomer worden nieuwe modellen voorzien. Deze zijn robuuster en beter beveiligd en zijn dus beter aangepast aan de “typisch Belgische” wegen zodat de veiligheid van de reizigers nog meer wordt verzekerd.

Reizen op een andere manier dankzij multimodaliteit

In amper twee jaar tijd heeft Poppy gezorgd voor een versnelde uitbouw van zijn aanbod tussen Brussel en Antwerpen. Met een niet te onderschatten meerwaarde: wie zijn reis begint in één van de drie zones, mag die probleemloos eindigen in een andere. De mobiliteit tussen de steden staat centraal in Poppy’s visie. Net als de multimodaliteit trouwens.

Daarom heeft Poppy beslist om ook scooters en steps te integreren in dezelfde toepassing als die voor auto’s. Hiermee wil Poppy zijn gebruikers een zo breed mogelijke keuze van vervoersmiddelen aanbieden, afhankelijk van het tijdstip, de af te leggen afstand en het aantal personen dat moet vervoerd worden.

Het bericht Poppy rondt de kaap van 500 wagens en kiest voor CNG verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *