BMW Louyet en Circus – Wanty Gobert – Tormans rijden twee seizoenen samen

De Belgische wielerploeg Circus-Wanty Gobert-Tormans kan rekenen op een nieuwe partner voor haar vloot. BMW Louyet zal de komende twee seizoenen de voertuigen van het Belgische team leveren.

De sleutels van de voertuigen werden symbolisch overhandigd aan de sportdirecteurs van het Belgische team door Laurent Louyet, gedelegeerd bestuurder van de Louyet Groep, ter gelegenheid van de teampresentatie in Alfas del Pi (Spanje). De sportdirecteurs van Circus-Wanty Gobert-Tormans zullen de wielerwedstrijden in vijf BMW 3 Reeks Tourings, terwijl de medische staf met vier BMW X2’s de baan op kan.

“We waren al lange tijd op zoek naar een nationaal project binnen de sport dat onze dealers in Wallonië en in Vlaanderen kon verbinden om klanten en partners samen te brengen”, legt Laurent Louyet, Managing Director van de BMW Louyet Group, uit.

“Ik werd onvermijdelijk aangetrokken tot het wielrennen omdat onze groep zestig jaar geleden werd opgericht door mijn grootvader, Léon Louyet, toen zijn professionele carrière, waarin hij twee etappes in de Tour de France won, voorbij was. De cirkel is rond! Bovendien waardeer ik de dynamiek van de Want You Club. We kennen al verschillende leden van de businessclub van Circus-Wanty Gobert-Tormans, waarmee we onze relaties kunnen versterken, maar ook nieuwe kunnen aangaan”.

Jean-François Bourlart (General Manager Circus-Wanty Gobert-Tormans) voegt er aan toe: “We zijn een wielerploeg, maar auto’s zijn een essentieel element in onze werking. Het hele jaar door rijden we met onze wagens over de Europese wegen om de renners zo goed mogelijk te ondersteunen, zowel in de competitie als tijdens de training”.

“We zijn erg trots op een sterke partner als Groupe Louyet. Net als wij is Louyet in heel België aanwezig. De nieuwe BMW 3 Reeks Touring en BMW X2 zijn robuuste auto’s die perfect zijn aangepast aan het volgen van wielerwedstrijden”.

Het bericht BMW Louyet en Circus – Wanty Gobert – Tormans rijden twee seizoenen samen verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *