Grootse opening voor Volvo Van Kasteren

Van Kasteren, de Volvo dealer van Waas-en Dender, opent dit weekend officieel de deuren van haar vernieuwde vestiging aan de grote baan Zele – Dendermonde.

Vrijdagavond zullen meer dan 500 genodigden de inhuldiging bijwonen, waaronder Wim Maes (CEO van Volvo Cars Belux). Op zaterdag ontvangt de concessie het ruime publiek tijdens de opendeurdag. Iedereen is van harte welkom op 15 februari van 10u tot 18u om de nieuwe garage te ontdekken en te genieten van een verse wafel aan de gezellige vuurhaardjes. Ook Priodrive zal aanwezig zijn met de Volvo V90 politiewagen en S60 anonieme wagen en om meer uitleg te geven over haar verkeersopleidingen.

Zowel de werkplaats als de showroom werden volledig vernieuwd en uitgebreid. De verbouwingen zijn gestart in april en momenteel zijn ze de laatste afwerkingen aan de buitenaanleg aan het uitvoeren. Samen met de nieuwe showroom en werkplaats, introduceert Van Kasteren ook het Volvo Personal Service (VPS) concept. Dit is een geheel nieuwe aanpak op het gebied van onderhoud en reparatie in de werkplaats.

Volvo Personal Service

Met ‘Volvo Personal Service’ streeft Volvo ernaar een nieuwe onderhoudsaanpak in het leven te roepen die persoonlijk en doeltreffend is. Want in plaats van één technicus per wagen, werken meerdere technici samen in teamverband, net zoals bij een Formule 1-pitstop. Op die manier worden de werktijden meer dan gehalveerd en gebeuren de werkzaamheden van de eerste keer goed, dankzij gewaarborgde procedures en kwaliteitscontroles.

Alle klanten krijgen bovendien een persoonlijke servicetechnicus, die alles voor hen en hun wagen(s) regelt en dienst doet als rechtstreeks aanspreekpunt. Tijdens het wachten kunnen klanten intussen in de gezellige koffielounge plaatsnemen om te ontspannen, een tijdschrift te lezen of online te surfen terwijl ze genieten van een authentieke Zweedse ‘fika’ en zichzelf zo extra reistijd van en naar de werkplaats besparen. “De klant moet zich thuis voelen, alsof hij op bezoek is bij vrienden”, aldus zaakvoerder Serge Wielandts.

Het bericht Grootse opening voor Volvo Van Kasteren verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *