Imacar introduceert Opel in haar aanbod … en bij jonge bestuurders!

Om de opname van Opel in het gamma van Imacar te benadrukken, plande de Oost-Vlaamse concessiehouder een originele actie. Jonge bestuurders die hun verplicht terugkommoment beleefden, deden dat immers in een gloednieuwe Opel!

Het terugkommoment is een vormingsdag van vier uur die bestuurders binnen de 6 tot 9 maanden na het aanvragen van hun definitief rijbewijs B moet volgen. De dag bestaat uit een kennismakingsgesprek, enkele praktische oefeningen en een groepsgesprek. In Oost-Vlaanderen organiseert bijvoorbeeld My Generation Drive dit, een actie die ondersteund wordt door IMACAR DENDERMONDE De Keukeleire.

Die actie situeert zich uiteraard in het tweede deel van het terugkeermoment, wanneer de (voornamelijk jonge) bestuurders plaats nemen in één van de drie Opels van IMACAR DENDERMONDE De Keukeleire: een Astra, een Crossland X en een Grandland X. Een mooie kans om kennis te maken met de modellen van het Duitse merk!

Als bestuurder en passagier van de Opel worden zij begeleid door drie praktijkoefeningen waarin veiligheid centraal staat. Tijdens een afsluitend groepsgesprek worden eigen meningen gedeeld en wordt gevraagde informatie verder toegelicht.

Het bericht Imacar introduceert Opel in haar aanbod … en bij jonge bestuurders! verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *