Jennes start activiteiten in gloednieuwe concessie te Aarschot

Het Damage car repair netwerk heeft er een troef bij. Een van de oprichters van het netwerk, Jennes nv, neemt intrek in een gloednieuwe concessie te Aarschot. Naast verkoop van Volkswagen, Skoda en Seat is de site uitgerust met een werkplaats die klaar is voor de toekomst.

Het Damage netwerk bundelt sinds 2016 carrosseriebedrijven met eenzelfde visie; kwalitatief schadeherstel aan de hand van de meest moderne technieken en service. Jennes is één van de founding fathers van Damage en had reeds vestigingen in Kampenhout en Machelen. Nu komt daar een 3e carrosserie bij die volledig beantwoordt aan de waarden van Damage en de noden van de markt.

De werkplaats in Aarschot is 800m2 aan moderniteit. Alle apparatuur is nagelnieuw en werd ontworpen in samenwerking met SIMA. Op niveau van verf werd een partnership met Sikkens aangegaan.

Samen met de recente acquisitie van Cryns by Damage in Kortrijk is dit nieuwe herstelpunt een extra troef voor het netwerk. Dat zo hun aanbod naar professionele partners kwalitatief uitbreidt.

Het bericht Jennes start activiteiten in gloednieuwe concessie te Aarschot verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *