Volvo Vermant opent nieuwe showroom in Mechelen

Familiebedrijf Volvo Vermant opent aan de Antwerpsesteenweg in Mechelen zijn gloednieuwe showroom. Ondanks de toenemende digitalisering wil Vermant meer dan ooit focussen op de klant en klantenbeleving

De feestelijke opening van de showroom werd door corona gedwarsboomd, maar via een persoonlijke afspraak kunnen klanten die niettemin ontdekken. Operationeel manager Johan Sterckx. “We hebben kosten noch moeite gespaard om een ongeziene totaalbeleving te garanderen. Zo heeft de showroom een gezellige livingroom met parket, plaids, kussens en zelfs een open haard. We bieden onze klanten zodra het weer mag ook dagelijks een heerlijk tasje koffie en versgebakken koffiekoeken aan. Op die manier genieten ze tijdens het onderhoud van hun wagen van een heerlijk en authentiek fika-moment.” (fika is een van oorsprong Zweeds ontspanningsmoment, een knipoog naar het thuisland van Volvo, red.).”

Zien, voelen, ruiken

In de gloednieuwe Car Design Studio kunnen klanten hun eigen wagen samenstellen. “Daarbij worden ze niet alleen geleid door de sales advisor, maar ook door allerlei multimedia-applicaties, grote kleurstalen en stukken leder. Zo kan de klant de auto al zien, voelen en zelfs ruiken, nog voor hij achter het stuur plaatsneemt”, aldus Johan Sterckx.

Ook de inkleding van de nieuwe showroom valt op: intiem en gesloten. “We willen dat de klant écht kennis maakt met zijn of haar wagen”, legt Johan Sterckx uit. “Daarom zetten we de ruimte niet vol met showroommodellen, maar plaatsen we slechts op enkele strategische plaatsen auto’s. Zodat ze de ruimte krijgen die ze verdienen.”

Het bericht Volvo Vermant opent nieuwe showroom in Mechelen verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *