Business & Decision neemt 100 Toyota’s Yaris op in zijn vloot

Business & Decision, een bedrijf actief in de sector van business consulting, data intelligence en digital expertise gaat zijn auto’s in de categorie junior consultant (momenteel diesels van een Duitse constructeur) stelselmatig vervangen door in totaal 100 Toyota’s Yaris Hybride Iconic. Onlangs werd de eerste batch van 14 voertuigen geleverd, in 2021 zullen in totaal 65 voertuigen worden vervangen. De levering is gebeurd via Toyota City Zaventem.

“Business & Decision wenst een duidelijk statement te maken naar vergroening door diesels te vervangen door de zelfopladende hybride met de laagste CO₂-uitstoot (64g/km volgens NEDC en 87g/km volgens WLTP) en 90% minder NOx en fijnstof ten opzichte van een diesel. Met de nieuwe Yaris is het perfect mogelijk om +50% van de tijd zuiver elektrisch te rijden”, motiveert het bedrijf zijn keuze.

Business & Decision heeft een doorgedreven TCO berekening gemaakt en dankzij die lage CO₂-uitstoot en een gemiddeld reëel verbruik onder de 4 liter/100km is de Yaris als beste uit de bus gekomen.

Toyota Belgium is zeer tevreden met deze lange termijn samenwerking: “Gezien de focus/expertise in ‘functiewagens’, zijnde voertuigen die nog dagelijks gebruikt worden als werkinstrument. En die gezien hun dagelijks kilometrage en de gebrekkige laadinfrastructuur nog niet klaar zijn om de switch te maken naar full EV.”

Het bericht Business & Decision neemt 100 Toyota’s Yaris op in zijn vloot verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *