De Shell-kaart biedt het grootste laadnetwerk van Europa aan!

Elektrisch rijden is zonder twijfel de toekomst van mobiliteit. De transportsector bevindt zich momenteel op het kruispunt tussen efficiëntere mobiliteit en een noodzakelijke energietransitie. Elektrisch rijden wordt gedemocratiseerd met het oog op een meer wijdverspreide invoering op zeer korte termijn.

Shell ziet stroom als een belangrijk alternatief voor de toekomst en heeft de afgelopen jaren een aantal investeringen gedaan om dat kracht bij te zetten: een partnerschap met Ionity*, de ontwikkeling van een eigen netwerk van oplaadpunten (Shell Recharge) dat nog steeds wordt uitgebreid, en de overname van de NewMotion-groep, een dochteronderneming van Shell en een van de grootste Europese aanbieders van oplaadpunten.

Een 360° oplossing

Shell biedt een complete oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen met de Shell EV-kaart en de installatie van Shell NewMotion smart terminals thuis of op kantoor.

Bestuurders van elektrische of hybride voertuigen kunnen met de Shell EV-kaart bij meer dan 9.000 oplaadpunten opladen in België, en bij ongeveer 200.000 oplaadpunten in Europa, dankzij een uitgebreid netwerk. Om het wagenpark van thermische en elektrische voertuigen gemakkelijk te beheren, biedt de EV-kaart een enkele factuur en een platform aan om alle verbruiken op te volgen. Kortom: één kaart, één factuur en een uitgebreid netwerk!

Elektrische oplaadpunten binnen handbereik

Met de Shell Recharge App kunnen bestuurders in één oogopslag de locatie van oplaadpunten zien. Dit maakt het voor bestuurders gemakkelijk om openbare oplaadpunten in hun buurt en op hun route te vinden. Zij krijgen ook informatie over de beschikbaarheid van de oplaadpunten, het oplaadvermogen van de oplaadpunten en de oplaadgeschiedenis.

De intelligente app stuurt ook een bericht wanneer een in de voorkeuren aangegeven oplaadpunt weer beschikbaar is, en geeft een overzicht van de oplaadsessies en de oplaadkosten. Shell Recharge maakt het eenvoudig om het opladen te starten en te beëindigen met behulp van een smartphone. Deze is gratis verkrijgbaar in de App Store en op Google Play.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.shell.be/NL/EV.

* Ionity: een gemeenschappelijke onderneming van BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company en Volkswagen Group met Audi en Porsche

Het bericht De Shell-kaart biedt het grootste laadnetwerk van Europa aan! verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *