Elektrificatie centraal bij vernieuwde merk Kia

Met het oog op de groeiende elektrificatie pakt Kia uit met ambitieuze toekomstplannen. Als een van de voorlopers past de elektrische e-Niro perfect in elke vloot.

Dat de transformatie van Kia niet beperkt blijft tot een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, bleek nogmaals tijdens de recente presentatie van de bijgewerkte “Plan S”-strategie. De elektrificatie van het wagenpark wordt essentieel in de nabije toekomst, en op dat vlak beoogt het Koreaanse merk duidelijk een leiderspositie.

Vandaag beschikt Kia al over 6 modellen die 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Tegen 2026 wil het een compleet geëlektrificeerd gamma met 11 modellen en 7 specifieke elektrische wagens aanbieden. Op deze manier speelt Kia volop in op de verwachtingen van bedrijven om hun wagenpark te vergroenen.

Kia e-Niro e-Extra Edition

Vandaag is de 100% elektrische Kia e-Niro al een van de voorlopers. Met een rijbereik tot 455 km en een vooruitstrevend crossover-design past dit model perfect binnen de filosofie van het merk.

Bovendien is de e-Niro nu beschikbaar in een stijlvolle e-Extra Edition. In deze uitvoering krijgen bestuurders een uitrustingspak met o.a. een 10,25″ Multimediascherm met touchscreen en navigatiesysteem, LED-koplampen, verwarmbare voorzetels en stuurwiel, en parkeersensoren achteraan.

Ontdek er alles over op kia.com.

Het bericht Elektrificatie centraal bij vernieuwde merk Kia verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *