Groep Peter Deckers schakelt J&T Autolease in voor beheer wagenpark

Samenwerking J&T Autolease_3

De Groep Peter Deckers gaat voor het beheer van haar wagenpark samenwerken met J&T Autolease. Hiermee wil de groep dit zoveel mogelijk uitbesteden om zich te focussen op hun hoofdtaken en er voor zorgen dat de werknemers in alle omstandigheden mobiel blijven. 

De groep Peter Deckers omvat verschillende bedrijven die voor interieuroplossingen zorgen. Woonontwerp Peter Deckers voor ontwerp en binnenhuisarchitectuur, Ecolectric voor algemene elektriciteitswerken, Van der Auwera-Intraval voor verwarming en ventilatie, G&P voor alle gyproc- en pleisterwerken, Janssens-Luyten voor meubels op maat en andere schrijnwerkerij en tot slot Peter Deckers voor een zorgvuldige afwerking via schilder- en decoratiewerken.

J&T Autolease wagenpark Peter Deckers

Wagenpark van 45 bedrijfsvoertuigen

De huidige vloot van 45 bedrijfsvoertuigen is volledig in eigen beheer en met de groei van de Groep Peter Deckers ging men op zoek naar een oplossing om het vlootbeheer zoveel mogelijk uit te besteden zodat de medewerkers zich volledig kunnen focussen op hun hoofdtaken. Garage Van Kelst bracht hiervoor de oplossing aan: operationele leasing op maat via J&T Autolease.

J&T Autolease wagenpark Peter Deckers

Van het huidig wagenpark zal J&T Autolease vijf voertuigen overnemen via een sale en leaseback operatie. De overige voertuigen worden op korte termijn vervangen door nieuwe voertuigen van Citroën en Peugeot met een leasecontract bij J&T Autolease.

Het bericht Groep Peter Deckers schakelt J&T Autolease in voor beheer wagenpark verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *