Leasys lanceertportaailsite Leasysrent.com

Leasys, een dochteronderneming van FCA Bank, lanceert zijn Leasysrent.com-portaal en breidt zo de verhuur op korte en middellange termijn uit in Europa met een volledig online aanbod. Dankzij dit nieuwe portaal, dat op 21 december operationeel zal zijn, zullen gebruikers voertuigen kunnen boeken in Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland. Tegen 2021 zal online boeken ook toegankelijk zijn voor de andere Europese markten waar Leasys operationeel is, namelijk het Verenigd Koninkrijk, Polen, Denemarken en Portugal.

Naast de internationalisering van de aangeboden diensten, krijgt de website Leasysrent.com een nieuwe look en nieuwe inhoud, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de Europese klanten. Van een interactieve kaart, met specifieke informatie voor elke stad waar de dienst beschikbaar is, tot de sectie “Speciale aanbiedingen”, die de beste beschikbare deals voor elk land groepeert.

In Italië, Frankrijk en Spanje – landen waar Leasys direct aanwezig is – wordt de verhuur op korte en middellange termijn verzorgd door Leasys Mobility Stores, de fysieke locaties waar alle mobiliteitsdiensten van het bedrijf toegankelijk zijn. In andere landen zullen de diensten beschikbaar zijn via FCA-dealers.

Het bericht Leasys lanceertportaailsite Leasysrent.com verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *