My Fleet: partnership Athlon en Partena Professional voor KMO’s en zelfstandigen

Athlon Belgium en Partena Professional slaan de handen in elkaar voor ‘My Fleet’, de operationele leasingoplossing voor zelfstandigen en KMO’s. Deze biedt een complete dienstverlening en komt, door middel van een persoonlijke aanpak, tegemoet aan de huidige mobiliteitsnoden van deze ondernemers.

My Fleet’ werd vier jaar geleden opgestart en zal voortaan worden voortgezet als partnership tussen Partena Professional en Athlon. De complete leaseoplossing is speciaal op maat gemaakt voor zelfstandigen en KMO’s en combineert de expertise Athlon op het gebied van leasing van bedrijfsvoertuigen en die van Partena Professional voor payrollbeheer en de wettelijke verplichtingen.

Persoonlijke aanpak

Mobiliteitsoplossingen én verwachtingen veranderen snel en zijn zeer persoonsgebonden. Daarom staat een persoonlijke aanpak centraal in dit nieuwe partnership. Vooraleer een klant overgaat tot de online configuratie van een wagen, worden tijdens een persoonlijk contact met een mobiliteitsspecialist van Athlon eerst de specifieke behoeften besproken. Op deze manier krijgt een klant een gepersonaliseerd advies voor de best passende oplossing. Naast het organisatorisch aspect (beheer van het contract, wijziging van bestuurder, enz.), waakt My Fleet eveneens over alle wettelijke verplichtingen zoals de btw-aangifte, fiscale behandeling, berekening van het VAA (voordeel van alle aard), berekening van de solidariteitsbijdrage en de DMFA aangifte.

Els Descamps (Athlon) en Bernard Hullaert (Partena)

Dit partnership met Partena Professional is gegroeid uit de jarenlange vertrouwensrelatie die we hebben opgebouwd als leasepartner voor hun eigen bedrijfswagens en cafetariaplan. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden en onze expertise kunnen aanwenden in My Fleet. We kijken uit naar een hecht partnership de komende jaren“, zegt Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium.

Als deel van onze missie ‘Ondernemen met ondernemers’, zijn we 4 jaar geleden gestart met de My Fleet oplossing voor onze KMO- en zelfstandige klanten. Zodat deze meer tijd vrij kunnen maken voor hun kernactiviteiten. We merken dat onze klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies zodat we heel gericht kunnen inspelen op hun behoeften. In Athlon hebben we hierin de perfecte partner gevonden“, vult Bernard Hullaert, Chief Sales and Marketing Officer van Partena Professional aan.

Het bericht My Fleet: partnership Athlon en Partena Professional voor KMO’s en zelfstandigen verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *