Nieuwe mobiliteitsdiensten bij Arval

Met de lancering van een reeks nieuwe mobiliteitsdiensten, die samen voor een primeur in de sector zorgen, onderstreept Arval nog maar eens haar ambitie om marktleider in duurzame mobiliteit te worden.  

Dit nieuwe aanbod maakt deel uit van Arval Beyond, het strategisch plan dat Arval onlangs lanceerde en één hoofdambitie omvat, namelijk een toonaangevende speler worden in duurzame mobiliteit dankzij de uitrol van haar aanbod 360° Mobility. Zo werd fietsleasing recent gelanceerd in acht landen. De nieuwe drievoudige aanpak bouwt hierop voort, en omvat:

  • De Arval Mobility Hub, die opties voor gedeelde mobiliteit – waaronder auto-, fiets-, scooter- en micromobiliteitsoplossingen – aanbiedt op de bedrijfsterreinen van Arval’s klanten, zodat ze vlot toegankelijk zijn voor alle medewerkers.
  • De Arval Mobility App, waarmee medewerkers met een vingertik de mobiliteitsoptie kiezen die het best past bij hun traject.
  • Arval Mobility Consulting, een optie specifiek ontworpen door Arval Consulting om klanten te helpen een nieuw mobiliteitsbeleid op te zetten en te implementeren.

De Hub Mobility Arval
Arval wil de dagelijkse verplaatsingen van medewerkers eenvoudiger maken, hoe of waarom ze zich ook verplaatsen (werken op afstand, zakelijke vergaderingen, persoonlijk gebruik enz.). Dankzij de Arval Mobility Hub kunnen ze op een enkele plaats de duurzame mobiliteitsoptie kiezen die ze nodig hebben: een gedeelde auto, fiets of micromobiel voertuig.

Arval Mobility App
Door verschillende mobiliteitsopties samen te brengen in een enkele app, maakt Arval het voor haar klanten mogelijk hun mobiliteitsbeleid tastbaar en makkelijk toegankelijk te maken voor al hun medewerkers. Medewerkers kunnen op hun beurt het mobiliteitsmiddel dat het beste overeenkomt met hun behoeften plannen, reserveren en betalen wanneer zij dat willen, en zo hun traject optimaliseren.
 
Lancering van Arval Mobility Consulting
Om haar klanten te helpen een mobiliteitsbeleid uit te bouwen dat is aangepast aan hun behoeften en die van hun medewerkers, lanceert Arval ook ‘Arval Mobility Consulting’, een geïntegreerde adviesoplossing die specifiek is ontworpen om een veelzijdig mobiliteitsbeleid te implementeren. De oplossing is afgeleid van de Arval SMaRT-benadering uit 2018 en omvat drie stappen:

  1. De doelstellingen en ambities van de klant bepalen met betrekking tot de overstap naar duurzame mobiliteit
  2. Het huidige mobiliteitsbeleid van de klant in kaart brengen
  3. De gepaste oplossingen aanbevelen en implementeren, afgestemd op de verschillende medewerkersprofielen

Het bericht Nieuwe mobiliteitsdiensten bij Arval verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *