Twee nieuwe Account Managers voor Polestar Belgium

Polestar, het nieuwe Zweedse elektrische automerk dat sinds vorig jaar actief is op de Belgische markt, versterkt zijn Belgische B2B sales team met Filip Rouma en Gerlandry Montens. Beide heren zullen de positie van het merk  op de B2B fleet markt verder uitbouwen en verstevigen.

Filip Rouma & Gerlandry Montens

De vergroening van wagenparken is volop aan de gang. Zeker nu de regering besloten heeft dat alle bedrijfswagens tegen 2026 emissieloos moeten zijn, geraakt alles in een stroomversnelling. Met Polestar willen we die shift naar duurzame en elektrische mobiliteit mee stimuleren en ook bedrijven bewust maken van de maatschappelijke rol die ze hierin spelen. Vandaar dat de uitbreiding van ons team met twee sterke profielen essentieel was,” klinkt het tevreden bij Kristof De Frenne, Head of Sales bij Polestar België.

Beide heren gaan aan de slag als Key Account manager en hebben reeds de nodige ervaring in de automotive sector opgedaan. Filip Rouma verdiende zijn strepen bij Alphabet, Gerlandry Montens werkte eerder bij PSA Belux en voordien bij Opel Belgium.

Het bericht Twee nieuwe Account Managers voor Polestar Belgium verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *