Twee nieuwe benoemingen bij Athlon Belgium

Katrien Furniere en Frederic Denies zijn respectievelijk aangesteld als Rental Manager en Marketing & Consulting Manager

Katrien Furniere

Sinds 1 december is Katrien Furniere binnen de afdeling rental services verantwoordelijk voor het commercieel beleid, de klanttevredenheid en de coördinatie van de operationele activiteiten.

Na 5 jaar als auditor bij Deloitte bedrijfsrevisoren te hebben gewerkt, maakte Katrien in 2009 de overstap naar Athlon als financieel analist om vervolgens door te groeien naar verantwoordelijke van de controlling afdeling.

Het zijn boeiende en uitdagende tijden in onze sector“, zegt Katrien Furniere.

Met onze rental-oplossingen komen we tegemoet aan de stijgende vraag naar flexibiliteit. We bieden mobiliteitsoplossingen aan van 1 dag tot 1 jaar. Daarnaast hebben we ook ons rent & roll product wat een ideale combinatie is van renting en operationele leasing. Verder werken we volop aan de vergroening van ons wagenpark, met een ruim aanbod van hybride en elektrische wagens. Allemaal oplossingen waar maar 1 vraag centraal staat: wat heeft de klant nodig?”

Frederic Denies

Sinds 1 november is Frederic Denies actief als Marketing & Consulting Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategische richtingen en het verder uitbouwen van de consulting producten van Athlon Belgium.

Frederic begon 7 jaar geleden zijn carrière bij Athlon als Business Development Manager, met als voornaamste verantwoordelijkheid de acquisitie van nieuwe klanten.

Na een onderbreking van 1,5 jaar voor een uitdaging in het kader van fietsmobiliteit buiten Athlon, vervoegde hij in 2018 opnieuw het commerciële team in het pas opgerichte Consulting departement.  Daar begeleidde hij de afgelopen periode een groot aantal klanten bij specifieke consulting trajecten.  

De mobiliteitsmarkt evolueert razendsnel en wordt steeds complexer“, zegt Frederic Denies.

Onze klanten hebben daarom behoefte aan advies en ondersteuning van experten. Door middel van onze consulting diensten zoals onder andere de Athlon Mobility Profiler of het Athlon Mobility Budget helpen we hen bij de uitwerking van een duurzaam mobiliteitsbeleid.” 

Het bericht Twee nieuwe benoemingen bij Athlon Belgium verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *