Accountingplatform Silverfin kiest voor Olympus Mobility

Silverfin is een Gents connected accounting cloudplatform dat sinds kort enorm gegroeid is. Ze hadden dan ook dringend nood aan een duurzaam mobiliteitsalternatief voor hun medewerkers. Daarvoor doen ze nu een beroep op die diensten van het Gentse mobiliteitsbedrijf Olympus Mobility.

Steeds meer bedrijven denken na over mobiliteit en hoe die duurzamer en gevarieerder te maken voor hun medewerkers. Zo ook Silverfin, waar de redenering als volgt klinkt: “Voor sommige werknemers is een bedrijfswagen niet meer het paradepaardje van een loonpakket. Deze medewerkers willen dit budget liever in alle vrijheid spenderen aan andere, meer gepersonaliseerde milieubewuste mobiliteitsopties. Door werknemers toegang te geven tot een waaier aan alternatieve vervoersopties krijgen ze een extra mogelijkheid om zich flexibel te verplaatsen. Deze hervorming van de corporate mobiliteitsbeleid zorgt enerzijds voor een stijging van efficiëntie en productiviteit, anderzijds voor minder stress.”

Daar kwam Olympus Mobility op hun radar als mobiliteitsaanbieder. De keuze viel op de mobility provider omwille van zijn “voordelige, duurzame en gebruiksvriendelijke aanpak. Verder is hun aanbod divers en uitgebreid genoeg om voor alle medewerkers een goede oplossing te vinden”, klinkt het bij Silverfin.

Het bericht Accountingplatform Silverfin kiest voor Olympus Mobility verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *