Wat je mobiliteitsuitdaging ook is, XXImo past altijd

Multimodaliteit is de toekomst en wordt nu nog sneller realiteit voor veel organisaties en hun werknemers. Maar hoe organiseer je dat? En vooral: wat met de administratieve afhandeling? XXImo adviseert, biedt een slimme betaaloplossing en ondersteunt bij de implementatie en onboarding.

Hoewel de bedrijfswagen in België populair blijft, kiezen steeds meer organisaties voor een mobiliteitsmix. Een trend die helpt de fi ledruk te verminderen, CO2 te reduceren en werknemers meer vrijheid te geven. Met de auto naar het treinstation rijden, vervolgens een bus, metro, deelfiets, step of taxi nemen, die mix maakt steeds meer deel uit van ons dagelijks verplaatsingspatroon. Met het mobiliteitsbudget is er ondertussen ook een wettelijk kader, maar de administratieve omkadering stelt bedrijven en hun werknemers voor praktische problemen.

Van complex naar verbazend eenvoudig

XXImo is ondertussen zes jaar aanwezig op de Belgische markt en heeft in die periode een stevige reputatie opgebouwd als mobiliteits-kennispartner. Mobilityexperts, Christophe Janssen en Yorick Amerlynck helpen organisaties mobiliteitsplannen waar te maken. Samen met het XXImo team van meer dan 60 medewerkers werken zij elke dag hard om mobiliteit naar een next level te brengen en oplossingen op maat te faciliteren.

Christophe Janssen: “Een van die oplossingen is het Mobility Budget Pakket. Daarmee betalen, plannen en regelen werkgevers de zakelijke én privé mobiliteit voor hun medewerker en dat volledig in lijn met de fiscale spelregels. Dit maken we mogelijk met Milo, onze all-in-one mobility app en de slimme Visa-kaart. Op basis van het ingestelde mobiliteitsprofiel kunnen werknemers talrijke toepassingen betalen: tanken en laden (ook in het buitenland), steps, EV-scooters, openbaar vervoer, taxi, parkeren, tol, … Achteraf krijgt de werkgever één factuur die ook officiële waarde heeft in de ogen van de fiscus”.

Yorick Amerlynck: “Veel bedrijven bieden hun werknemers binnen het kader van een Flexplan of Cafetariaplan een mobiliteitsoplossing aan elk met zijn eigen karakter. Bottomline: het gaat niet over de keuze van het plan. Het gaat erom hoe werkgever en werknemer de mobiliteitsbehoefte samen invulling willen geven. Daar ligt onze kracht. De combinatie van btw-proof facturatie, het breedste aanbod in mobiliteit, ons trackrecord in de markt maakt XXImo de oplossing die futureproof en flexibel is”.

Mobiliteitsambities realiseren

XXImo heeft ondertussen al jarenlange samenwerkingsakkoorden met grote leasemaatschappijen maar ook een lange lijst van bedrijven die al voor hun oplossingen gekozen hebben. AB Inbev, Orange, Punch Powertrain, Euroclear, Proximus …

Overigens biedt XXImo ook voor KMO’s en zelfstandigen oplossingen op maat. Aarzel niet om de experts van XXImo te contacteren. Zij helpen u graag verder met uw mobiliteitsambities.

Contact

Christophe Janssen : c.janssen@XXImo.com
Yorick Amerlynck : y.amerlynck@xximo.com
www.XXImo.be

Het bericht Wat je mobiliteitsuitdaging ook is, XXImo past altijd verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *