Shell gaat samen met Olympus Mobility mobiliteitsoplossingen aanbieden aan fleetklanten

Belgian Shell nv heeft een overeenkomst gesloten met Olympus Mobility NV, het platform dat het gebruik van mobiliteitsoplossingen voor werknemers en fleetmanagers vergemakkelijkt. Dankzij deze overeenkomst krijgen zakelijke klanten van Shell en fleetmanagers toegang tot de Shell Mobility Solutions app, waardoor ze kunnen profiteren van alle mobiliteitsdiensten en -aanbiedingen in België.

Alle transportoplossingen op één gezamenlijk platform

“Met de nieuwe app die we begin januari lanceren, krijgen onze klanten rechtstreeks toegang tot alle aangeboden mobiliteitsdiensten via hun smartphone”, legt Laurent Charlot, Sales Director van Shell Belux, uit. “Gebruikers kunnen tickets, passen en abonnementen voor het openbaar vervoer aanschaffen, een parkeerplaats betalen, deelfietsen en -auto’s huren of  een carpool- of ride-sharingdienst organiseren. Door deze samenwerking verzekert Shell de uitvoering van het mobiliteitsbeleid en versterkt ze haar positie in de ontwikkeling van mobiliteit die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en de politieke ambities: efficiënter, duurzamer en multimodaler.”

Cafetariaplan, mobiliteitsbudget, …

Shell Mobility Solutions zal beschikbaar zijn voor werknemers met een cafetariaplan, een mobiliteitsbudget van de werkgever, alsook voor zakelijke klanten die hun uitgaven snel en efficiënt willen betalen via deze nieuwe dienst. De applicatie stelt Shell ook in staat om verder te evolueren naar een volledig digitaal aanbod waarbij de fysieke kaart overbodig wordt. De administratieve procedures worden gemakkelijker voor de fleetmanagers, aangezien alle uitgaven op één enkele interface worden samengebracht, met inbegrip van de details van alle mobiliteitstransacties. De klant krijgt één enkele factuur voor alle uitgaven in verband met mobiliteitsdiensten, brandstof en elektrisch opladen.

Het bericht Shell gaat samen met Olympus Mobility mobiliteitsoplossingen aanbieden aan fleetklanten verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *