NIEUWS UPDATES

Fleet Updates

 • Vergroening van bedrijfswagens in 2026: er komt een tweede lezing in de Commissie financiën van de Kamer
  true
  Het wetsontwerp over de fiscale en sociale vergroening van de mobiliteit – een project dat minister Vincent Van Peteghem nauw aan het hart ligt – werd op 14 september door de federale regering ingediend in de Kamer en werd (reeds) deze woensdag behandeld in de Commissie Financiën. En hoewel de… Read more »
 • SchadeNet: “Wij helpen zelfstandige carrossiers om hun volledige potentieel te benutten”
  true
  Een ongeval met schade komt altijd ongelegen. Zeker bij bestuurders van een bedrijfswagen, die zo snel mogelijk weer mobiel willen zijn.  Bij SchadeNet, een netwerk van carrosserieherstellers spelen ze kort op de bal om de herstelling kwalitatief en zo snel mogelijk uit te voeren met een minimale administratieve rompslomp. SchadeNet… Read more »
 • 5 Manieren waarop de elektrische step de ideale aanvulling is voor jouw vloot
  true
  Elektrische steps worden steeds populairder. Niet alleen als kinderspeelgoed of binnen een deelnetwerk zoals Poppy, maar ook voor jouw vloot kunnen ze een ideale aanvulling zijn. Wij somden vijf redenen op waarom een elektrische step ook in jouw vloot moet opgenomen worden. Beroemde laatste kilometers De invalswegen naar grote steden… Read more »
 • FLEET.TV start dit weekend het 19de seizoen op Kanaal Z & Canal Z!
  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=O_ZCIuPFHPk?feature=oembed&w=640&h=360] Meer dan ooit info over de nieuwste fleet modellen met alles over het Mercedes EQ gamma en de voorstelling van het vlaggeschip, de EQS, Koreaanse superioriteit met de Hyundai Ioniq 5, het elektrisch paradepaardje van Ford, de Mustang Mach-e en de dreamcar is licht en klein maar supersnel!… Read more »
 • Deal van 120 Peugeots tussen Delaware en Westlease
  true
  Op maandag 6 september leverde Westlease 85 Peugeots 2008 aan klant Delaware, een consulting bedrijf gevestigd in Kortrijk. De 85 wagens maken deel uit van een deal van 120 Peugeots en zo zal op korte termijn de vloot van Delaware bij Westlease groeien tot ruim 250 wagens. De 85 Peugeots… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason