NIEUWS UPDATES

Fleet Updates

 • Video: preview op de smart #1
  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=6ZkytWjGNSQ?feature=oembed&w=640&h=360] Smart is terug! Het merk gaat een volledig elektrische toekomst tegemoet onder de vleugels van Mercedes en Geeley (Volvo, Polestar, Lynk & Co,…). Wij mochten in primeur het eerste nieuwe model alvast bekijken: de #1, een volledig elektrische crossover. Het bericht Video: preview op de smart #1 verscheen… Read more »
 • Waarom een tankkaart verleden tijd is… en tegelijkertijd een hefboom kan zijn voor nieuwe mobiliteit
  true
  Met de steeds hoger wordende prijzen aan de pomp, proberen bedrijven op allerhande manieren hun kosten te drukken. Het beperken van het gebruik van de tankkaart – zeker wanneer dit niet is opgenomen in de car policy – is echter moeilijk. Maar wat als die tankkaart nu juist een opstap… Read more »
 • Paul Verkinderen nieuwe Sales Director Echoes Benelux
  true
  Paul Verkinderen zet zijn carrière verder bij Echoes Benelux. Verkinderen werkte tot voor kort bij Fixico, waar hij verkoopdirecteur Belux was, en kan rekenen op een carrière van 30 jaar in de automobiel. Echoes is een bedrijf dat actief is in de telematica. De geconnecteerde telematica-oplossing Echoes verzamelt gegevens over… Read more »
 • Verhoogde fiscale aftrek voor laadpaal wordt verlengd
  true
  Levertermijnen zijn niet alleen een hot topic bij de bedrijfswagens, ook een laadpaal laten plaatsen, duurt langer dan gewoonlijk. Dat kon u eerder lezen in ons interview met Hughues Dhaeyer van Powerdale, maar die boodschap is ook doorgedrongen tot bij de regering. Door die lange leveringstermijnen werd een wetsontwerp ingediend… Read more »
 • PS wil hogere kilometervergoeding
  true
  De brandstofprijzen swingen de pan uit, met E10 (de vroegere euro 95) dat gisteren door het symbolische plafond van 2 euro per liter ging. Heel wat Belgen vragen een oplossing van de politiek. De Franstalige socialisten kijken naar de kilometervergoeding, het bedrag dat werknemers krijgen voor verplaatsingen in opdracht van… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason