NIEUWS UPDATES

Fleet Updates

 • Yeet! en Maes bouwen netwerk van ultrasnelladers
  true
  Ons land krijgt er in één klap meer dan 300 ultrasnelladers voor elektrisch rijden bij. Dat is een verdrievoudiging van het aantal snelle laadpunten dat vandaag reeds langs de Belgische wegen staat. Maes, uitbater van 262 tankstations onder de merken Esso, Maes en Shell, gaat daarvoor in zee met Yeet!.… Read more »
 • Inschrijvingen bedrijfswagens 53% van totale markt
  true
  De inschrijvingen van nieuwe voertuigen in België zijn aan een remonte bezig. En die is vooral te danken aan het aandeel van de bedrijfswagens, zo blijkt uit het Belgian Car Market Report van dataleverancier JATO. In mei van dit jaar steeg het totale aantal nieuwe inschrijvingen slechts licht met 0,24%… Read more »
 • Zoveel zal de indexering van de Vlaamse BIV en verkeersbelasting u extra kosten
  true
  Op 1 juli worden – zoals ieder jaar – de tarieven voor de BIV en verkeersbelasting in Vlaanderen geïndexeerd. Het minimumbedrag stijgt van 45,56 euro naar 46,23 euro. Aan het andere eind van het spectrum stijgt het maximale bedrag van 11.397,05 euro naar 11.556,92 euro. Vlaanderen hervormde begin dit jaar… Read more »
 • AVERE Belgium en EV Belgium bundelen de krachten
  true
  AVERE Belgium, de federatie voor elektrische mobiliteit, en EV Belgium, de community voor EV rijders in België hebben de krachten gebundeld. De community van meer dan 2.000 EV bestuurders wordt een integraal deel van AVERE Belgium. Samen zullen ze verder gaan onder de naam EV Belgium. Jochen De Smet, voordien… Read more »
 • Bolt : 1.100 deelsteps in Brussel
  true
  In volle expansie lanceert het Europese mobiliteitsplatform Bolt zijn elektrische deelsteps in de 19 Brusselse gemeenten. Brusselaars kunnen vanaf nu elektrische steps reserveren bij Bolt. Brussel is een eerste stap in de uitrol naar heel België. Het bedrijf is de belangrijkste leverancier van micromobiliteit in Europa, voortbouwend op zijn ervaring… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason