Slim wagenparkbeheer met de GO tankkaart

 

Met de GO tankkaart wordt tanken – en alles wat daarbij komt kijken – zo makkelijk mogelijk gemaakt. Vereenvoudig het beheer van uw wagenpark met deze alles-in-één mobiliteitsoplossing.

Uitgebreid netwerk

Met de GO tankkaart kunt u in België bij meer dan 1.200 tankstations terecht en in Europa zijn dat er zelfs 4.000. Zo is er altijd een locatie in de buurt.

Extra voordeel

De maandelijkse paskosten bedragen slechts €0,45 per kaart. Ook ontvangt u vaste kortingen op al uw tankbeurten.

Eén verzamelfactuur

De aankopen van brandstof en optioneel carwash, olie, ruitensproeiervloeistof en shopartikelen ontvangt u op één periodieke verzamelfactuur.

Flexibiliteit

De GO tankkaart is volledig naar wens in te richten. Zo bepaalt u zelf welke producten er met de pas betaald kunnen worden, waar en wanneer dat kan en is het mogelijk om limieten in te stellen. Dit regelt u via het online webportaal wanneer het u uitkomt.

Veiligheid

Een speciaal fraudeteam helpt om misbruik van kaarten te voorkomen. U kunt kiezen voor een persoonlijke pincode en er is een tanklimiet per kaart mogelijk. Blokkeren van kaarten kan 24/7.

BTW- en accijnsrecuperatie

Wilt u kosten besparen? Vorder BTW en accijns terug waar mogelijk. Met de expertise van Nikosax helpen wij u graag met deze administratieve klus.

CO2 compensatie

Met de GO tankkaart kunt u uw CO2-uitstoot te compenseren tijdens het rijden. Per getankte liter brandstof betaalt u een vaste bijdrage. Deze wordt in duurzame energieprojecten geïnvesteerd. Zo is het mogelijk om 100% klimaatneutraal te rijden!

Meer weten? Surf snel naar  www.gotankkaart.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *