Bram Vanhengel start Polestar Brussels op voor Sterckx – De Smet

Bram Vanhengel Polestar

De integratie van Polestar op de Belgische markt begint stilaan vorm te krijgen. Zo begon Bram Vanhengel in september met de opstart van Polestar Brussels voor de Automotive group Sterckx – De Smet.

Bram Vanhengel is geen onbekende in de sector. In het verleden deed hij immers ervaring op bij zowel de tweewielers (Ducati, 2007-2016) waar hij als Commercial Afters Sales & Sales Manager France Benelux te werk was, als bij de vierwielers (Maserati, 2016-2019) waar hij de functies van Sales, Marketing & PR Manager BENELUX op zich nam. Dat laatste merk ruilt hij nu dus in voor een job bij de Automotive group Sterckx – Desmet die onder leiding staat van Philip Vandewalle en waar hij begint als verantwoordelijke voor Polestar Brussels.

“De opstart van Polestar Brussels voor Sterckx-De Smet is voor mij één van de mooiste uitdagingen die ik mij kon inbeelden in een sector die snel en hard aan het veranderen is”, beschrijft Vanhengel zijn nieuwe functie in een gesprek met FLEET.be.

Nieuw concept – Polestar Space

Bij Sterckx – De Smet zijn ze alvast volop bezig aan de voorbereidingen voor de marktintroductie van het merk. “Vandaag zijn we verheugd te kunnen mededelen dat onze Polestar Brussels Space gevestigd zal zijn in het centrum van Brussel, recht tegenover de site van Tour & Taxis maar dan aan de overkant van het kanaal, daar waar de nieuwe brug voor openbaar vervoer, fietsers en voetgangers komt; de Suzan Daniel Brug.” De opstart is vollop bezig en achter de schermen wordt er zeer hard gewerkt. De bedoeling is dat Polestar Brussels eind april 2020 zal opengaan”, weet Vanhengel.

Vanaf mei, zal het eerste echte volumemodel van het merk beschikbaar zijn, de Polestar 2. “Klanten kunnen hem wel al online pre-orderen op de website van Polestar.”weet Vanhengel.

Sinds 1
Januari 2019 heeft Philip Vandewalle & Ilse De Mol de vestigingen van Volvo
De Smet in Zellik & Drogenbos overgenomen en Sterckx – De Smet opgericht.
Sterckx – De Smet heeft sinds deze overname vier Volvo vestigingen rond
Brussel: Asse/Zellik, Drogenbos, Halle en Sint- Genesius-Rode alsook een
vestiging voor de merken  Kia, Suzuki,
Isuzu in Halle en Sterckx Carrosserie eveneens in Halle.

Het bericht Bram Vanhengel start Polestar Brussels op voor Sterckx – De Smet verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *