Dirk Nauwelaers (Belcar) zet stap terug en wordt opgevolgd door …

Na een indrukwekkende periode van drie decennia aan het hoofd van Belcar, zet General Manager Dirk Nauwelaers een stap terug … maar dat betekent niet dat hij helemaal van het toneel verdwijnt. Vanaf 1 oktober zal hij een commerciële en adviserende rol binnen de Beerens Groep opnemen.

Dirk Nauwelaers stond in 1989 aan de wieg van Belcar, dat destijds op een terrein van 10.000m² begon als service provider voor een verzekeringsbedrijf. De uitbreidingen volgden zeer snel en Belcar, gevestigd op een terrein van meer dan 200.000m² aan de A12 te Aartselaar, werd een toonaangevende marktspeler binnen de Automotive Dienstverlening voor diverse leasemaatschappijen en invoerders. Ook bij de overname door de Beerens Groep in 2005 bleef Dirk actief als General Manager.

Koen Van den Bergh, COO van de Beerens Groep, licht toe: “Dirk zal een commerciële functie gaan uitoefenen en is met zijn ruime ervaring en uitgebreid netwerk een grote toegevoegde waarde voor de Beerens Groep. Dirk zal de directie van de Beerens groep bijstaan in een aantal nieuwe projecten die in de steigers staan”.

En de opvolger is …

Tegelijk wordt de komst van Jan De Vos aangekondigd die vanaf 1 oktober 2019 in de voetsporen treedt van Dirk Nauwelaers als General Manager. De dagdagelijkse leiding van Belcar zal vanaf dan ook stelselmatig worden overgedragen. Jan De Vos heeft een ruime ervaring in de sector en kan onder andere terugblikken op de functie van operationeel directeur bij Belfius Autolease, remarketing manager van KBC-Autolease en LeasePlan.

Het bericht Dirk Nauwelaers (Belcar) zet stap terug en wordt opgevolgd door … verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *