Een duo vervangt Wim Vos aan het hoofd van Cardoen

Nadat hij in augustus 2016 de leiding over Cardoen, een soort van autosupermarkt, overnam besliste Wim Vos onlangs om de fakkel door te geven aan twee personen: Wim Bruggeman en Ivo Willems.

Ivo Willems & Wim Bruggeman

Guillaume Paoli van de Groep Aramis vroeg Wim Bruggeman en Ivo Willems om samen het dagelijks beheer van Cardoen over te nemen vanaf 1 augustus. Samen beschikken zij over meer dan 30 jaar ervaring binnen de autosupermarkt.

Wim Bruggeman is er al 19 jaar aan de slag als operationeel directeur. Ivo Willems is sinds elf jaar commercieel directeur en hét gezicht van de autosupermarkt.

Wim Vos blijft in Raad van Bestuur

In 2016 ging Wim Vos aan de slag bij Cardoen. Hij werd toen aangeduid als onafhankelijk bestuurder en ondersteunde zo het bedrijf strategisch, vanuit de raad van bestuur.

Na enkele maanden nam hij het roer over van toenmalig CEO Karel Cardoen. De taak van Vos was om de overname van Cardoen door het Franse Aramis in goede banen te leiden. 

Van links naar rechts: Wim Vos, Guillaume Paoli, Ivo Willems en Wim Bruggeman

“Wim Vos heeft Cardoen door een historisch belangrijke periode geleid”, vertelt Wim Bruggeman. “Hij was de juiste man, op de juiste plaats, op het juiste moment. Vaak is het zo dat bij een overname bedrijven stilstaan. Dat was bij ons totaal niet zo. Doordat Wim Vos  zich focuste op de overname konden Ivo en ik ons blijven concentreren op de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Cardoen groeit nu sinds 2008 en we hebben dat ook tijdens deze overname mooi kunnen doorzetten.”

Na een intensieve transitieperiode van een jaar geeft Vos de fakkel door en blijft hij de raad van bestuur strategisch adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *