Eerste elektrische Cenntro’s zijn voor Koksijde

Op dinsdag 1 oktober overhandigde John Calemeyn, CEO van de Leie Mobility Group, in naam van EDRIVE de sleutels van de eerste Cenntro Metro’s in ons land aan de burgemeester van Koksijde, Marc Vanden Bussche, in het bijzijn van een delegatie van het schepencollege en de technische dienst.

De volledig elektrisch aangedreven lichte bestelwagens zullen in open en gesloten variant ingezet worden binnen de diensten ‘Openbare netheid’ en ‘Technieken’. Dankzij de beperkte afmetingen en zeer korte draaicirkel zijn deze voertuigen specifiek geschikt om ingezet te worden op plaatsen die moeilijker bereikbaar zijn met grote bestelwagens of pickups, zoals parken of in dit geval de zeedijk. Ook doen zij hun werk fluisterstil, wat door de omwonenden uiteraard sterk geapprecieerd zal worden.

EDRIVE is onderdeel van Leie Mobility Group en is actief als verdeler van elektrische mobiliteitsoplossingen. Van urban mobility zoals steps en mini-scooters, scooters en motoscooters tot elektrische personenwagens en lichte bestelwagens.

Het bericht Eerste elektrische Cenntro’s zijn voor Koksijde verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *