FCA Bank en Leasys lanceren ‘the green deals’

Na 2020, dat in teken stond van duurzaamheid, besluiten FCA Bank en Leasys om een volledige commerciële campagne op te dragen aan milieubewuste producten en diensten.

Vanaf vandaag worden de ‘Green Deals’ mobiliteitsaanbiedingen en digitale financieringsoplossingen gelanceerd. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar tot eind februari en zijn bedoeld om de diensten van FCA Bank Groep, evenals die van Leasys, nog toegankelijker en praktischer te maken. Het aanbod is van toepassing op de plug-in hybride versies van de Jeep Renegade, de Jeep Compass en de elektrische Fiat 500.

FCA Bank en Leasys lanceren tegelijkertijd een milieubewuste promotiecampagne in 10 Europese landen. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen aanbieden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen op het gebied van milieuverantwoorde mobiliteit en financiële oplossingen.

De sterke uitbreiding van FCA Bank Groep komt ook tot uiting in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische, digitale en milieubewuste manier betrekken. Dat zijn de drie hoekstenen die de visie van de groep bepalen om al haar klanten in heel Europa hetzelfde niveau van tevredenheid te bieden.

Het bericht FCA Bank en Leasys lanceren ‘the green deals’ verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *