Nieuwe uitdaging voor Joris Spigt

Wie Joris Spigt zegt, denkt meteen aan Audi. Joris Spigt verlaat het merk echter op 1 oktober om een heel andere uitdaging aan te gaan bij D’Ieteren.

Het is meer dan 20 jaar geleden dat Joris Spigt bij D’Ieteren kwam werken.

Na verschillende functies te hebben vervuld, voornamelijk in de verkoop, verbond hij zich in 2008 met het merk Audi.

Dit deed hij eerst als districtmanager, daarna als fleet manager, een rol die hij van maart 2011 tot maart 2015 vulde. Een paar weken na zijn verkiezing tot FLEET Manager of the Year (20e editie!) verliet hij deze functie om de verkoop- en netwerkactiviteiten over te nemen.

Vandaag beleeft Joris zijn laatste dagen als “Audiman” waar hij optreedt als Network & Business Operations Manager, om een gloednieuwe uitdaging aan te gaan binnen D’Ieteren.

De na-verkoop

Op 1 oktober 2019 zal Joris Spigt de rol van Business & Parts Manager op zich nemen voor alle merken die door de D’Ieteren groep worden geïmporteerd.

“Dus ik ben verantwoordelijk voor de after-sales business, dat wil zeggen de verkoop van onderdelen, accessoires, banden, bodywork, etc.”, legt hij uit. “Ik zal de verkoopstaf voor deze onderdelen en accessoires, interne ondersteuning, after-sales marketing en verkoop van onderdelen aan derden aansturen. En dit voor alle merken van D’Ieteren.”

“Ik ben erg blij dat ik een nieuwe uitdaging kan aangaan en een heel nieuw vak kan leren”, vervolgt Joris Spigt. “De dienst na verkoop zal binnenkort voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Voorbeeld: hoe gaan we dit bedrijf verder ontwikkelen in de wereld van de elektrische auto’s, waarvan bekend is dat ze minder reserveonderdelen verbruiken?”

Het bericht Nieuwe uitdaging voor Joris Spigt verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *