Q Team vergroot Belgisch netwerk met overname

Lambrecht Banden, een van de sterkhouders binnen bandenexpert Q Team, heeft Banden de Condé overgenomen. Op deze manier wenst de groep om in heel België een sterk netwerk van bandenexperts aan te kunnen bieden voor de particuliere consument en voor de B2B-markt.

“We willen blijven groeien, en daarom zochten we een sterke partner om de blinde vlek in ons netwerk – de as Limburg-Antwerpen – aan te vullen. Banden de Condé is in die regio marktleider. Die strategische complementariteit en hun grote expertise voegen we nu aan ons netwerk toe”, zegt Frank Lambrecht, Afgevaardigd Bestuurder van Lambrecht Banden. Door de overname groeit Q Team nu van ruim 90, tot een netwerk met meer dan 100 servicecenters in alle regio’s van het land.

Banden Lambrecht neemt de retailactiviteiten van Banden de Condé met de 12 bijhorende filialen, de bandenvernieuwingsfabriek LBB (Limburgs Bandag Bedrijf) en de bandengroothandel DECOBA over. In totaal werken hier ruim 140 personen. “De namen van de verschillende entiteiten blijven behouden: de markt kent deze als sterke en betrouwbare partners. Dat zorgt ook voor rust en vertrouwen bij klanten, leveranciers én de medewerkers”, zegt Frank Lambrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *