ARC Europe en EVBox: pan-Europese bijstand voor bestuurders van elektrische voertuigen

ARC Europe Group, een specialist in mobiliteit en bijstand in de B2B-sector, en EVBox, een leverancier van oplaadpunten voor elektrische voertuigen, hebben een strategisch partnerschap ondertekend dat de overgang naar elektrische voertuigen moet vergemakkelijken. Wat houdt dit precies in?

Deze samenwerking tussen ARC Europe en EV Box bestaat uit het verlenen van 24/7 technische bijstand aan EVBox-klanten met laadproblemen.

De betrokken landen zijn België, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Dit partnerschap zal in 2020 ook worden uitgerold in Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië en Spanje.

ARC Europe Group heeft onlangs een gestandaardiseerde pan-Europese onderhoudsstandaard ontwikkeld voor meer dan duizend wegpatrouilles in de BeNeLux.

Een miljoen laadpalen in 2020, 15 miljoen in 2030…

Deze onderhoudsnorm omvat momenteel veiligheidsmaatregelen en reparatiemethoden voor elektrische voertuigen, zodat hulpverleners elk incident met betrekking tot EV’s veilig kunnen afhandelen.

Vanaf 2020 zullen er in Europa bovendien een miljoen laadpalen in de particuliere en publieke sector beschikbaar zijn, oplopend tot 15 miljoen in 2030. Om aan de grote vraag naar oplaadpunten voor elektrische voertuigen in Europa te voldoen, zou de sector 17 miljard dollar moeten uitgeven om aan de behoeften van de bestuurders van elektrische voertuigen te voldoen.

Het bericht ARC Europe en EVBox: pan-Europese bijstand voor bestuurders van elektrische voertuigen verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *