Nissan en HUBO slaan handen in elkaar met Private Lease-actie

Wie dit weekend een doe-het-zelfzaak van HUBO bezocht, merkte waarschijnlijk enkele ongewone bezoekers op. 40 winkels in België kregen namelijk twee de Nissan Micra en Qashqai over de vloer. HUBO-klanten kunnen op die manier kennismaken met het private lease-aanbod van de Japanse constructeur.

Via het digitale platform hoeven de HUBO-klanten bovendien niet langs te gaan bij een concessiehouder. Dankzij deze speciale promotionele aanbieding krijgen ze de kans om met een Micra naar huis te gaan vanaf 239 euro per maand. Voor een Qashqai start dat aan 359 euro per maand voor een goed uitgerust model.

De samenwerking tussen HUBO en Nissan Business Finance, een leasemaatschappij beheerd door Axus nv, geeft consumenten de kans om dieper in te gaan op wat private lease te bieden heeft. De markt opent zich volgens de Japanse constructeur meer en meer voor een all-in formule – Private lease – die consumenten de mogelijkheid geeft om een mobiliteitstraject op maat uit te werken.

Deze week zul je in je lokale HUBO geen Nissan meer aantreffen, maar de actie loopt online wel door tot 5 mei. Hier vind je meer details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *