Volkswagen D’Ieteren Finance lanceert financiële leasingformule voor fietsen

Veel mobiliteitsnieuws vanuit de D’Ieterenhoek deze week. Na de lancering van Electric D’Ieteren Solutions, een totaalpakket van intelligente laad- en energieoplossingen door D’Ieteren Auto, stort Volkswagen D’Ieteren Finance zich op fietsenleasing onder de naam Bike-Moby.

Werkgevers die interesse hebben om hun werknemers een fiets ter beschikking te stellen, kunnen bij Volkswagen D’Ieteren Finance een fiets huren voor een periode van 3 jaar. De werkgever krijgt een maandelijkse factuur tot aan het einde van het contract, waarna hij de vooraf bepaalde aankoopoptie kan lichten en de fiets aankopen.

“De vraag naar alternatieve mobiliteitsoplossingen stijgt bij onze klanten en daar spelen wij graag op in om formules uit te werken die optimaal zijn aangepast aan de wensen van de begunstigden, aan de nieuwste trends binnen HR-afdelingen en aan de eisen die vlootbeheerders stellen. De leasingformule voor fietsen Bike-Moby is een uitbreiding van ons aanbod dat al formules omvat als Flex-Moby (het totaalpakket bij gebruik van verschillende voertuigen), e-Moby (facturatiesysteem met split billing voor elektrische voertuigen) en Olympus Mobility (multimodaliteitsapp)”, verduidelijkt Didier Willems, COO van Volkswagen D’Ieteren Finance.

Deze formule gaat bovendien gepaard met  praktische diensten zoals de dekking van materiële schade en diefstal, de technische bijstand en het onderhoud die allemaal inbegrepen zijn in de leasingprijs.

Bike-Moby wordt aangeboden op fietsmodellen met een minimale investering van 1.200 euro exclusief btw, gaande van mountainbikes over stads- en racefietsen tot plooifietsen en elektrische fietsen. Ze worden aangeboden in 168 verkooppunten in België. Enkel de zogenaamde speed pedelecs (die moeten worden ingeschreven) vallen niet binnen het Bike-Moby-aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *