XXImo lanceert de Mobility Budget Card

De dag na de stemming van het mobiliteitsbudget lanceert XXImo een aanbod met de titel ‘Mobility Budget’, gericht op zowel professioneel als privégebruik.

Om werkgevers en werknemers te helpen het mobiliteitsbudget beter te gebruiken ontwikkelde XXImo samen met een aantal partners het ‘Mobility Budget’ aanbod. Hieronder vallen de Business Mobility Card en de Mobility Budget Card.

Met de XXImo Business Mobility Card, met geïntegreerde tankfunctie, betalen werkgevers en werknemers al jaren zakelijke onkosten als tanken, parkeren, taxivervoer, elektrisch laden en openbaar vervoer. 

De Mobility Budget Card laat werknemers nu ook toe om privé specifiek de in het mobiliteitsbudget toegestane vervoersopties in Europa te gebruiken. Tot die opties behoren het openbaar vervoer, de taxi en heel wat deeloplossingen zoals scooters, fietsen, auto’s en steps 

Een centrale app en portaal

De Milo-app van XXImo blijft de centrale app voor beide kaarten wat betreft plannen, mobiel betalen en administratie. De gebruiker geeft in de Milo-app aan of de desbetreffende verplaatsing met de Mobility Budget Card of de Business Mobility Card moet worden betaald.

Werkgevers krijgen toegang tot de XXImo Mobility Portal om 24/7 realtime alle kaarten online te beheren en instellingen aan te passen. Ze ontvangen maandelijks een gedetailleerde btw-factuur en kunnen ofwel het volledige pakket aan hun medewerkers aanbieden, ofwel alleen een specifiek onderdeel ervan. Het pakket is beschikbaar voor alle bedrijven in België, van grote ondernemingen over kmo’s tot zelfstandigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *