25 BMW 1 Reeksen voor rijschool Mercator

Rijschool Mercator en BMW hernieuwen hun partnerschip. De rijschool hernieuwt haar vloot met 23 manueel geschakelde BMW 116d en 2 BMW 116d met automatische versnellingsbak. BMW Juma en Centrauto Wijnegem staan in voor de levering, die in drie delen zal verlopen.

“De BMW 1 Reeks is een uiterst geschikte wagen voor onze rijschool. Een veilige bestuurder worden begint al vanaf je eerste rijles. We leren bij Mercator onze kandidaat-bestuurders niet alleen de techniek om te rijden, maar brengen ze ook de juiste mentaliteit bij om zich veilig in het verkeer te begeven”, licht Marc Morioux, Directeur van Rijschool Mercator, de keuze toe.

Tweede pedalenset

“Door gebruik te maken van nieuwe, moderne wagens die uitgerust zijn met de modernste rijhulpsystemen, leren we onze kandidaat-bestuurders ook hoe de technologie mee kan helpen om omgevallen te voorkomen of de impact van een ongeval te beperken”, gaat de directeur verder.

De wagens worden door een specialist in de inbouw van een dubbele bediening aangepast met een tweede pedalenset. Zo kunnen de instructeurs vanuit de passagierszetel ingrijpen indien nodig en hun leerlingen op een veilige, verantwoorde manier opleiden tot toekomstige autobestuurders. Naast de extra pedalenset zullen de wagens ook voorzien worden van de nodige bestickering in de huisstijl van Rijschool Mercator.

Het bericht 25 BMW 1 Reeksen voor rijschool Mercator verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *