9 Citroën Berlingo’s voor Verwater

Op 15 februari namen negen technici van Verwater een nieuwe Citroën Berlingo in ontvangst. Verwater is wereldwijd aannemer voor industriële tankbouw en – onderhoud met Belgische zetel in Essen.

“Deze levering past in onze visie om medewerkers nog meer te waarderen voor hun dagelijkse inspanningen op het terrein” legt Peter Deprins uit.  “We zochten naar een polyvalent voertuig dat gebruiksgemak koppelt aan rijcomfort en nuttige technologie.”

“De samenwerking met Alphabet Lease verliep uitstekend en zelfs een poststaking kon onze deadline niet in gedrang brengen”, lacht Geert De Bie.  “De werknemers reageerden vooral enthousiast over de aanwezige veiligheidsuitrusting en rijhulpsystemen van de nieuwe Berlingo.”

De overhandiging gebeurde on-site door het team van Garage Meyvis uit Kapellen, dat hiervoor kan rekenen op een uitgebreide expertise en kennis van de fleetmarkt. Sinds 2015 maken ze immers deel uit van Groep Felix, dat haar dienstverlening verder zal uitbouwen  in de regio Antwerpen-Noord en het Havengebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *