BASF neemt Belgisch automotive internetplatform UBench over

Op 30 september heeft het van oorsprong Duitse bedrijf BASF een meerderheidsaandeel verworven van het Belgische internetplatform UBench met kantoren in Turnhout en Geel. Beide bedrijven zijn overeengekomen om geen financiële details over de transactie openbaar te maken. De transactie heeft betrekking op UBench International NV, CarRoll BVBA en DLight BVBA. Er zijn geen wettelijke goedkeuringen vereist.

UBench en zijn meer dan 30 werknemers werken onafgebroken aan de toekomst van hun intern ontwikkelde internetplatform en beheren het serviceportfolio van verschillende klanten die actief zijn op de Automotive Aftermarket. Het gaat daarbij om leasing- en verzekeringsbedrijven, autofabrikanten en ondernemingen met een groot wagenpark.

“De transactie past in de strategie en de langetermijnplanning van BASF om te groeien in de branche voor autoreparatielak door niet alleen te werken met lakproducten van topkwaliteit, maar ook de ervaring van de klant te verbeteren”, vertelt Dirk Bremm, President van de BASF Coatings-divisie.

Het bericht BASF neemt Belgisch automotive internetplatform UBench over verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *