CTG kiest voor MINI Jean-Michel Martin en Alphabet

IT-dienstverlener CTG trachten te voldoen aan de individuele behoeften van haar medewerkers en zet daarvoor ook in op bedrijfswagens. Daarom breide het bedrijf het aanbod uit met naast de Toyota Yaris nu ook MINI’s aan te bieden, die het bestelde bij Alphabet. De levering gebeurde door MINI Jean-Michel Martin.

CTG geeft hun medewerkers graag de kans om hun loonpakket zelf aan te kunnen passen aan hun persoonlijke behoeften. Sinds 2011 bieden ze met het Flex Income Plan al heel wat mogelijkheden aan. Om de keuzemogelijkheden te verbreden, voegden ze MINI toe aan hun aanbod.
De medewerkers van CTG krijgen een bedrijfswagen om hun flexibiliteit te optimaliseren. Voor deze realisaties doet CTG een beroep op mobiliteitspartner Alphabet.

“Alphabet is al meerdere jaren onze partner op het vlak van mobiliteit. Het is voor ons een trouwe partner die steeds in vernieuwing is. Een perfect voorbeeld van zo’n vernieuwing is Add-on Mobilty”, legt CTG Flex Income Plan Sandra Devleeschouwer uit. Samen met MINI Jean-Michel Martin stond Alphabet in voor de levering van de wagens van het type MINI.

Sandra Devleeschouwer vertelt verder: “Onze medewerkers zijn IT-consultants die bij de klanten tewerkgesteld zijn. Zij moeten zich dus flexibel kunnen verplaatsen. Hiervoor bieden we de bedrijfswagen aan in combinatie met het openbaar vervoer. Zo kan de medewerker zelf de keuze maken die voor hem/haar het beste is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *