Drievoudige levering voor J&T Autolease

Vorige week was lekker druk voor J&T Autolease. Maar liefst drie grote leveringen werden er afgewerkt.

20 Polo’s voor Activate

In het Auto Center in Zaventem werden vorige week woensdag de sleutels overhandigd van 20 Volkswagen Polo’s, allen benzinewagens met een één litermotor. De wagens stonden allemaal op vier seizoensbanden en zijn voorzien van het business pack.

“De wagens zullen door verschillende mensen gebruikt worden”, legt Ferenc Hissink uit, die verantwoordelijk is voor het wagenparkbeheer van het bedrijf. “Wij zetten studenten in die fondsen en leden verwerven voor ngo’s, maar ook commerciële merken. Het zullen dus hoofdzakelijk de studenten zijn die met de wagens op pad gaan, maar ook bijvoorbeeld de vestigingsmanagers van onze kantoren in verschillende Belgische studentensteden.”

BMW 1 Reeksen bij Jorssen

Dezelfde dag stond er in Aartselaar een levering gepland bij BMW Jorssen. Het bedrijf Exellys rekruteert technologisch talent (IT, engineering, …) dat het ten dienste stelt van haar klanten. En om bij die klanten te geraken, hebben deze profielen natuurlijk een bedrijfswagen nodig. Daarvoor leaset het bedrijf maar liefst 15 BMW 1 Reeksen, een model dat nog maar pas vernieuwd werd. Dit is een eerste batch van een bestelling van in totaal 60 Reeksen.

En Ford Fiesta’s bij Waasland Automotive

De derde levering vond vrijdag plaats bij Waasland Automotive. Bij de FLEET Dealer of the Year werden Ford Fiesta’s overhandigd aan Nedac Sorbo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-foodconcepten. Met de Ford Mondeo, Ford Focus en Ford Transit in hun wagenpark is de fleet van het bedrijf trouwens volledig opgebouwd rond het Blauwe Ovaal. Dankzij hun opvallende bestickering zullen zij zeker opvallen in het straatbeeld!

Het bericht Drievoudige levering voor J&T Autolease verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *