Dubbele overname voor Groep Pashuysen

Groep Valckenier is niet de enige Renault-verdeler die zich een Opel-dealer overneemt. Ook Groep Pashuysen voegt het Duitse merk toe aan haar portfolio.

In tegenstelling tot Valckenier, is Pashuysen al enige tijd actief in het multi-merken verhaal. Zo verdeelt de Renault/Dacia-dealer ook al Hyundai en Isuzu. En daar komt nu dus Opel bij, via de acquisitie van Opel Wittockx (Aarschot) en Soers (Tienen).

“In Aarschot worden de terreinen van beide buren geïntegreerd tot één grote site. Zo komt er een oplossing voor het huidige plaatsgebrek. Beide teams smelten ook samen. De Opel-activiteiten zullen verder ontwikkeld worden onder de naam ‘Group Pashuysen by Wittockx’ “, vertelt zaakvoerder Jaqueline Pashuysen.

Logische stap

En ook in Tienen zal Pashuysen samensmelten met de overgenomen Opel-verdeler. In de Suikerstad is Pashuysen gevestigd in een huurpand met weinig mogelijkheden. Een verhuis naar het gebouw van Soers is dan ook een logische stap.

“De huidige activiteiten als garagebedrijf, met Nicky Soers als uitbater, worden verder ontwikkeld onder de noemer ‘Group Pashuysen by Soers’. Een uitbouw en vernieuwing van de infrastructuur moet er, samen met de expertise van de twee teams, voor zorgen dat een mooie toekomst is weggelegd voor deze vestiging waar Renault/Dacia én Opel zal verdeeld worden”, besluit Pashuysen.

Het bericht Dubbele overname voor Groep Pashuysen verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *