Groupe Henry levert 100 Mercedes A-Klasses aan SCTR

Groupe Henry, Mercdes-Benz concessiehouder, leverde onlangs 100 Mercedes A-Klasses in één keer aan transportfirma SCTR, een filiaal van de groep SCTR-SAGA_ERNST-EcoDream, gelokaliseerd in Soheit-Tinlot (Luik).

Deze honderd wagens zijn voorbestemd voor de vrachtwagenchauffeurs, een knelpuntberoep. Door hen een bedrijfswagen ter beschikking te stellen (in plaats van een loonsverhoging) onderscheidt SCTR zich van de concurrentie, terwijl de loonkosten van de onderneming beperkt blijven.

Het doel van SCTR is om de lokale en Belgische werknemers te motiveren in plaats van op zoek te gaan naar buitenlandse werknemers zoals sommige van hun concurrenten. Het is ook een manier om chauffeurs aan te moedigen om zo efficiënt mogelijk te zijn.

De levering van deze 100 Mercedes-Benz A-Klasse voertuigen werd in één keer geleverd door de Garage de l’Avenir (Beyne-Heusay), een dochteronderneming van de Henry Mercedes-Benz Group. Na de levering trokken de 100 chauffeurs in colonne naar Tinlot, waar de familiedag werd gehouden, net als de veiligheidsdag van de SCTR-groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *