Jennes gooit opendeurweekend over een andere boeg

Welke brandstof moet ik kiezen? Hoe zal de fiscaliteit rond mijn bedrijfswagen veranderen? Wat is CNG en hoe verschilt een plug-in van een gewone hybride? Mensen hebben alsmaar meer vragen rond hun voertuig. En die vragen verdienen een antwoord, dachten ze bij Jennes.

“Klanten zien soms het bos door de bomen niet meer. Daarom gooiden we het tijdens onze opendeurdagen over een andere boeg. Wij maakten van 16 en 17 november het weekend van de antwoorden”, aldus zaakvoerder Rudi Jennes.

Jennes nodigde haar klanten met vragen uit in de concessies te Boortmeerbeek, Machelen, Leefdaal en Aarschot. “Het draait voor één keer niet puur om verkopen, integendeel. De bedoeling is dat we tijdens dit weekend mensen informeren en verduidelijking geven. We achterhalen wat hun dagelijkse trajecten zijn en waarvoor ze de wagen gebruiken om hen zo op weg te helpen bij hun keuzes”, vertelt de zaakvoerder.

Familiedag

Toch stond niet alleen de auto centraal tijdens de opendeurdagen van de concessiehouder. Jennes maakte er een ware familiedag van met een markt met streekproducten, een kermis met smoutebollen, een raceparcours voor loopwagens en zelfs een bezoekje van Sinterklaas!

Openingen

Tot slot maakte de concessiehouder van de gelegenheid gebruik om twee nieuwe vestigingen plechtig te openen. Zo werd meer bepaald het openingslint doorgeknipt van Jennes Used Cars in Boortmeerbeek, waar je terecht kan voor jonge occasies onder het Audi Approved Plus- en MyWay-label en werd het VAN Center in Machelen officieel ingehuldigd.

Het bericht Jennes gooit opendeurweekend over een andere boeg verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *