Louyet Groep neemt BMW en MINI Vandeperre over

De Louyet Groep, die in de provincie Henegouwen vijf concessies runt (BMW, MINI en BMW Motorrad), neemt de concessies BMW en MINI Vandeperre over. Hiermee maakt de groep haar intrede in het noorden van het land.

In vijf jaar tijd is de concessie aan de rue de Mons getransformeerd tot een distributiegroep die resoluut mikt op de toekomst. Met vijf concessies, in Charleroi, La Louvière, Bergen, Sambreville, Marcinelle, en nu een zesde, en Sint-Pieters-Leeuw. Kevin Borremans, een bekend gezicht voor de klanten van de concessie in Sint-Pieters-Leeuw, blijft als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de site in Sint-Pieters-Leeuw.

Voor Laurent Louyet staat deze overname tegelijk synoniem voor handhaving én verbetering. “Ik ben er zeker van dat de jarenlange ervaring en de uitstekende expertise die onze groep in het noorden én het zuiden van het land heeft, ervoor zal zorgen dat de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau getild wordt”, zegt Laurent Louyet in een eerste reactie op de overname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *