Marc De Groof nieuwe operationeel directeur BMW&MINI Sneyers

Sinds kort heeft BMW&MINI Sneyers een nieuwe operationeel directeur. Het is met name Marc De Groof die het team van de concessie uit Herentals komt versterken.

De Groof kan rekenen op een jarenlange ervaring in de sector, die grotendeels verbonden is met de Beierse constructeur. Zo bekleedde hij onder meer 8 jaar lang de functie van Algemeen Directeur bij BMW Motorrad BeLux en was hij daarvoor 12 jaar lang Regionaal Directeur bij BMW BeLux.

De Groofs eerste stappen in de automobiel waren echter bij Ford, waar hij tussen 1980 en 1986 Zone Manager was. Via Austin Rover (één jaar Sales en Marketing Manager) en bouwproductenproducent Soudal begon hij aan een “Franse periode”. Eerst als Manager Retail Outlet Audit bij Peugeot, nadien als Directeur bij Peugeot Antwerpen. Nadien volgde de overstap naar BMW Brussels, waar hij in 1996 een jaar lang directeur was, om vervolgens bij BMW BeLux te beginnen.

Nu keert De Groof dus terug naar een concessie. Vanaf heden neemt hij het reilen en zeilen van de concessie BMW&MINI Sneyers onder zijn vleugels.

Het bericht Marc De Groof nieuwe operationeel directeur BMW&MINI Sneyers verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *