Nieuw merk in Belgische Van Mossel-portefeuille

Bieke Crols, Michel Sollie, André Sollie, Liliane Daniels, Eric Berkhof en Koen Claesen.

Na Mitsubishi vorige maand voegt de Van Mosselgroep nog een merk toe aan haar Belgische portefeuille. De Nederlandse groep maakte immers zonet de overname van de Mercedes-Benz Car Assistance Company (CAC) in Turnhout bekend.

Van Mossel heeft een overeenkomst gesloten met de familie Sollie en wil met deze overname haar groeiambities op de Belgische markt voortzetten. Michel Sollie en Bieke Crols behouden de dagelijkse leiding van CAC. Ook het voltallige personeel van de concessie blijft aan boord.

“We waren al actief in België met onze leasingactiviteiten en de groepen Van Mossel GMAN en Van Mossel Bruyninx“, zegt Eric Berkhof, Managing Director van de groep Van Mossel Automotive. “De toevoeging van een high-end merk is een belangrijke strategische troef. Terwijl we in Nederland alleen personenauto’s van Mercedes-Benz aanbieden, zullen we in België actief zijn op zowel de markt voor personenauto’s als die voor lichte bedrijfsvoertuigen.”

Stabiele toekomst

Michel Sollie vult aan: “We hebben er alle vertrouwen in deze overname door Van Mossel. Wij geloven dat we onze klanten en medewerkers binnen de Van Mossel Automotive Groep een stabiele toekomst kunnen bieden. En natuurlijk blijven klanten de aandacht en de gepersonaliseerde diensten krijgen die ze gewend waren.”

Het bericht Nieuw merk in Belgische Van Mossel-portefeuille verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *