Nieuwe Autoglass Clinic Service Center in Geel

Autoglass Clinic opent de deuren van haar nieuwe Service Center in Geel op maandag 7 oktober 2019. De nieuwe locatie naar aanleiding van de overname van Geels Autoglas is al 25 jaar een vaste waarde in de sector. Leo Lievens, huidige zaakvoerder van Geels Autoglas blijft zijn expertise verder ten dienste stellen van Autoglass Clinic.

Het Service Center in Geel, Winkelom, vervoegt vanaf heden het nationale netwerk van Autoglass Clinic. Deze nieuwe vestiging kadert in de ambitie van Autoglass Clinic om de toenemende groei te versnellen en te versterken. Opvallend aan het Service Center in Geel is dat je er op donderdag terecht kan tot 20 u. Voor de andere dagen gelden de conventionele openingsuren van 9 tot 17u.

Joeri Lieten, CEO Autoglass Clinic: “Onze klanten in de Kempen kunnen dankzij dit nieuwe Autoglass Clinic Service Center dichter bij huis geholpen worden. Zowel particulieren als bestuurders van leasing-, bedrijfs- en vrachtwagens kunnen nu nog sneller geholpen worden in de regio dankzij de nabijheid van het Service Center hier in Geel die tevens een mobiele dienstverlening op locatie van de klant aanbiedt.”

Het bericht Nieuwe Autoglass Clinic Service Center in Geel verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *