Nissan Beerens opent twee interactieve showrooms

Nissan Beerens in Aartselaar.

Een jaar na de brand, heropent Nissan Beerens haar showroom in Aartselaar. En ook de vestiging in Antwerpen werd vernieuwd. Daarenboven zal Beerens op beide locaties ook Toyota verdelen.

Nissan Beerens maakte van de brand in Aartselaar gebruik om haar showroom volledig te vernieuwen. “We hebben 100% ingezet op comfort voor onze klanten. Met een gezellige wachtzaal en een nieuw interactief concept willen we onze klanten laten kennismaken met de toonzaal van morgen”, vertelt Patrick Nelissen, Managing Director van Nissan Beerens en Toyota Beerens.

In die toonzaal trekt de concessiehouder volop de kaart van de interactiviteit. Klanten kunnen tot in de kleinste details hun eigen auto configureren. Verder is er aandacht besteed aan de toonzaal zelf: je zal er nu minder fysieke modellen aantreffen.

In Antwerpen en Aartselaar zal Beerens ook Toyota verdelen.

Daarenboven zal Beerens naast Nissan nu ook Toyota verdelen op deze twee locaties. Een logische keuze, vertelt Patrick Nelissen. “Toyota is een erg vooruitstrevend merk. Met een groot gamma aan hybride modellen en de laagste CO2-uitstoot op de markt, is het de perfecte partner om samen de toekomst in te gaan. Ook steeds meer bedrijven kiezen om hybride modellen op te nemen in hun wagenvloot, en daar wil de concessiehouder op inspelen.”

Het bericht Nissan Beerens opent twee interactieve showrooms verscheen eerst op FLEET.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *